Politz - Präzise Technik für variable Hallennutzung
made in Germany seit 1991

Produktoversikt

Skilleforheng for idrettshaller

Skilleforheng deler store haller opp i separate haller til forskjellig bruk. Vårt skilleforheng garanterer høy lyddemping, siktbeskyttelse og sikkerhet. På grunn av hallenes individualitet blir skilleforhenget nøyaktig tilpasset det stedet der det skal brukes. Takket være konstruksjonsprinsippet til Politz skilleforheng og den prosjektbaserte planleggingen og utformingen er det mulig å tilby individuelle og funksjonelle løsninger som tilfredsstiller kundens behov og ønsker.

Hallskiller for idrettshaller

Hallskiller er lette konstruksjoner med minst mulig takbelastning og en ideell kombinasjon av siktbeskyttelse og ballfangnett. Idrettshallens transparens opprettholdes i sin helhet, og luftsirkulasjonen mellom de adskilte delene i hallen samt lysforholdene er optimale.

Ballfangnett for idrettshaller

Ballfangnett er en sikkerhet for publikumstribunen og beskytter de adskilte delene i hallen samt glassflatene. Politz ballfangnett deler hallen transparent av og leveres i flere varianter. Det er selve formålet som bestemmer hvordan nettet skal utformes.

Industriforheng, porter i store lokaler og store skillevegg i industrihaller

Bruksområdene til Politz industriforheng er det ikke satt noen grenser. På grunn av høye kvalitetskrav som stilles under byggingen av idrettshaller er både material og teknikk goh4 egnet for oppdeling av industri-, produksjons- og flerbrukshaller. Uansett om det gjelder Siemens, Hörmann, Mercedes-Benz eller renholdsverket i Berlin - med Politz industriforheng ser du vår saklige og faglige kompetanse og ikke minst våre medarbeiders ferdigheter.

Teleskoptribuner og tribuneanlegg for store arrangementer

Våre teleskoptribuner øker bruksområdene og dermed lønnsomheten til idretts- og flerbrukshaller. Politz teleskoptribuner er lett å betjene, har lave vedlikeholdskostnader og gir mulighet til å stille gode tribuneplasser raskt til disposisjon for tilskuerne.

Grafiske forheng

Forsprang gjennom kompetanse og teknikk - med Politz grafiske forheng er det ikke satt noen grenser for din kreativitet. Vi er tilbyder av enestående grafiske forheng over hele Europa.

Kontakt

Metallbau Politz GmbH
Im Voigtstedter Feld 16
D - 06528 Edersleben, Tyskland
E-post: info@politz.eu
Telefon: +49 (0)3464 - 55 60-0
Telefaks: +49 (0)3464 - 55 60-10