Politz - Präzise Technik für variable Hallennutzung
made in Germany seit 1991

Produktoversigt

Adskillelsesforhæng til sportshaller

Adskillelsesforhæng opdeler store haller i forskelligt anvendelige enkelthaller. I den forbindelse garanterer vores adskillelsesforhæng høj lydisolering, visuel afskærmning og sikkerhed. På grund af hallernes individualitet bliver disse nøjagtigt tilpasset til de lokale forhold. Konstruktionsprincippet bag Politz adskillelsesforhæng samt den projektbaserede planlægning og udførelse tillader individuelle og funktionelle løsninger med de pågældende ønskede egenskaber.

Haldeler til sportshaller

Haldelerne er letvægtskonstruktioner med minimal tagbelastning og den ideeller kombination af visuel afskærmning og boldfangenet. Sportshallens samlede overskuelighed bevares og luftcirkulationen mellem de enkelte haldele og lysforholdene er perfekte.

Boldfangenet til sportshaller

Boldfangenet sikrer tilskuertribuner og beskytter haldele og glasarealer. Et Politz boldfangenet opdeler haller overskueligt og kan leveres i mange forskellige varianter - formålet er afgørende for typen.

Industriforhæng, porte til storrum og store skillevægge til industrihaller

Anvendelsesmulighederne for Politz industriforhæng kender ingen grænser. På grund af de høje kvalitetskrav til sportshaller egner dette materiale og teknologi sig til opdeling af industri-, produktions- og universalhaller. Uanset om hos Siemens, Hörmann, Mercedes-Benz eller Berlins kommune - et installeret Politz industriforhæng viser vores medarbejders kunnen samt faglige- og tekniske ekspertise.

Teleskoptribuner og tribuneanlæg til store arrangementer

Vores teleskoptribuner øger anvendelsesmulighederne og således rentabiliteten af sports- og universalhaller. En Politz teleskoptribune er nem at betjene, billig at vedligeholde og sørger for hurtige og gode tribunepladser til tilskuerne.

Grafikforhæng

Fremskridt gennem ekspertise og teknologi - din kreativitet er grænseløs med et grafikforhæng fra Politz. Vi er leverandører af unikke grafikforhæng i hele Europa.

Kontakt

Metallbau Politz GmbH
Im Voigtstedter Feld 16
D - 06528 Edersleben, Tyskland
E-mail: info@politz.eu
Telefon: +49 (0)3464 - 55 60-0
Telefax: +49 (0)3464 - 55 60-10