Politz - Präzise Technik für variable Hallennutzung
made in Germany seit 1991

Productoverzicht

Scheidingsgordijnen voor sporthallen

Scheidingsgordijnen verdelen grote hallen in individuele hallen die zo kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Ons scheidingsgordijn garandeert daarbij een hoge geluidsisolatie, visuele afscherming en veiligheid. De individualiteit van de hallen zorgt ervoor dat ze perfect worden aangepast aan de lokale omstandigheden. Het constructieprincipe van het Politz-scheidingsgordijn en de projectspecifieke planning en uitvoering maken individuele en functionele oplossingen mogelijk met de respectievelijk gewenste eigenschappen.

Halverdelers voor sporthallen

Halverdelers zijn lichte constructies met een minimale dakbelasting en vormen de ideale combinatie van een visuele afscherming en een balvangnet. De transparantie van de sporthal blijft in haar totaliteit behouden en de luchtcirculatie tussen de haldelen en de lichtomstandigheden zijn optimaal.

Balvangnetten voor sporthallen

Balvangnetten beveiligen de publiekstribunes en beschermen de halelementen en ramen. Een Politz-balvangnet verdeelt de hallen op transparante wijze en is in vele varianten leverbaar. Het uitvoeringstype worh4 bepaald door de bestemming.

Industriële gordijnen, poorten voor grote ruimten en grote scheidingswanden voor industriële hallen

De toepassingsmogelijkheden van Politz industriële gordijnen zijn onbeperkt. Door de hoge kwaliteitseisen in de constructie van sporthallen is niet alleen het materiaal maar ook de techniek uitermate geschikt voor de onderverdeling van industriële hallen, productiehallen en multifunctionele hallen. Zowel bij Siemens, Hörmann, Mercedes-Benz als bij de stadsreinigingsdienst van Berlijn: een ingebouwd industrieel gordijn van Politz demonstreert de deskundigheid en competentie en ook de bekwaamheid van onze werknemers.

Telescooptribunes en tribuneconstructies voor grote evenementen

Onze telescooptribunes verhogen de toepassingsmogelijkheden en dus ook de rendabiliteit van sporthallen en multifunctionele hallen. Een Politz-telescooptribune is eenvoudig te bedienen, voordelig in onderhoudskosten en bieh4 de mogelijkheid om snel goede tribuneplaatsen ter beschikking te stellen voor het publiek.

Grafische gordijnen

Voorsprong door competentie en techniek, met een grafisch gordijn van Politz kent uw creativiteit geen grenzen. Wij bieden unieke grafische gordijnen aan in heel Europa.

Contact

Metallbau Politz GmbH
Im Voigtstedter Feld 16
D - 06528 Edersleben, Duitsland
E-mail: info@politz.eu
telefoon: +49 (0)3464 - 55 60-0
fax: +49 (0)3464 - 55 60-10